-->

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Β’ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ 23/11/20010

Ολοκληρώθηκε η υποβολή προγραμμάτων επιμόρφωσης Β' επιπέδου από τα Κέντρα Στήριξης Επιμόρφωσης, στο πλαίσιο της Πράξης «Επιμόρφωση των Εκπαιδευτικών για την αξιοποίηση και Εφαρμογή των ΤΠΕ στη Διδακτική Πράξη» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και δια βίου μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013, η οποία υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και του Ελληνικού Δημοσίου.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα προγράμματα επιμόρφωσης Β' επιπέδου της προσεχούς 2ης επιμορφωτικής περιόδου (Δεκέμβριος 2010 – Ιούνιος 2011), να παρακολουθούν τακτικά τις ανακοινώσεις στην παρούσα Πύλη Ενημέρωσης του έργου (http://b-epipedo2.cti.gr), προκειμένου να ενημερωθούν έγκαιρα σχετικά με την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής που προβλέπεται να ξεκινήσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας (Τρίτη 23/11/2010). Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος του έργου, με χρήση των κωδικών που είχαν αποδοθεί στους εκπαιδευτικούς κατά την πιστοποίησή τους στις βασικές δεξιότητες ΤΠΕ (Α' επίπεδο).
Πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο, τον τρόπο διεξαγωγής, το χρονοδιάγραμμα και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στα επιμορφωτικά προγράμματα Β' επιπέδου, διατίθενται εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου