-->

Β' Επιπέδου - Σενάρια - Δραστηριότητες

#28 Νοεμβρίου 2010
Στον ιστότοπο της Βιλιοθήκης Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων μπορείτε να βρείτε έναν μεγάλο πλέον αριθμό σεναρίων και δραστηριοτήτων που έχουν καταθέσει συνάδελφοι επιμορφωτές και επιμορφούμενοι.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Η πρόσβαση στο υλικό γίνεται μόνο αφού συνδεθείτε με τους κωδικούς σας από το Β' ΕΠΊΠΕΔΟ.
#28 Σεπτεμβρίου 2010
Στην παρακάτω ιστοσελίδα του συναδέλφου Γ. Σαλονικίδη, μπορείτε να βρείτε πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις διδασκαλίας με χρήση ΤΠΕ

Διδακτικές προτάσεις για ΠΕ70 με χρήση εργαστηρίου

Στη σελίδα αυτή περιλαμβάνονται προτάσεις διδασκαλίας με την αξιοποίηση των ΤΠΕ που απευθύνονται κυρίως σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Για κάθε διδακτική πρόταση υπάρχει μια σύντομη περιγραφή και η δυνατότητα για χρήση online ή για «κατέβασμα» στον προσωπικό σας ΗΥ.
Σημειώστε πως όλο το υλικό της σελίδας αυτής προσφέρεται για εκπαιδευτική χρήση «ως έχει». Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αναφέρετε τον ή τους δημιουργούς. Μπορείτε να τροποποιήσετε τα φύλλα εργασίας ανάλογα με τις διδακτικές σας ανάγκες όχι όμως τις πολυμεσικές εφαρμογές που συνοδεύουν ορισμένα από αυτά.

Διδακτικές προτάσεις για ΠΕ70 με χρήση εργαστηρίου

Αναδημοσίευση από το Eduradar.gr


# 13 Μαίου 2010
Μια πολύ ωραία παρουσίαση από τον συνάδελφο Γ. Ζερβό, για την ζωή στην αρχαία Ελλάδα

# 30 Απρ 2010
Δείγματα "Συνοπτικού σχεδίου σχετικά με την υλοποίηση της πρακτικής άσκησης/ εφαρμογής στην τάξη" (Φόρμα 2)
Με την παρέλευση της πρώτης προθεσμίας υποβολής δεύτερου εντύπου "Συνοπτικό σχέδιο σχετικά με την υλοποίηση της πρακτικής άσκησης/ εφαρμογής στην τάξη" (Φόρμα 2) από τους επιμορφωτές και επιμορφούμενους που συμμετέχουν στα προγράμματα επιμόρφωσης β' επιπέδου της παρούσας επιμορφωτικής περιόδου, επελέγη και σας κοινοποιείται ένας μικρός αριθμός εντύπων από αυτά που έχουν κατατεθεί, τα οποία συγκαταλέγονται στα "καλά παραδείγματα".
Φόρμα 2 (επιμορφωτές) - Φόρμα 2 (επιμορφούμενοι)# 15 Απρ 2010
Δείτε το έντυπο που απαιτείται να συμπληρώσουμε σχετικά με τις εφαρμογές στην τάξη. ή κατεβάστε το στον υπολογιστή σας.


# 19 Απρ 2010
Ενδεικτικές Δραστηριότητες από τη Βιβλιοθήκη Ψηφιακού Υλικού
Μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ διάφορες δραστηριότητες που κατατέθηκαν στην Βιβλιοθήκη, ταξινομημένες ενδεικτικά κατά τάξη:

Τάξη Δ:
Μάντεψε Ποιος - 
Τάξη Ε:
Ύψη τριγώνου - Η Στάση του Νίκα - Ψηλότερος/Ταχύτερος - Ορθόκεντρο - Κατανάλωση Νερού - Ερευνώ & Εκτιμώ - Έκθεση - Αβάκιο Ερευνώ & Εκτιμώ
Τάξη Στ:
Λόγοι & Αναλογίες - Ταξινόμηση ζώων (cmap) - Ταξινόμηση ζώων#20 Απρ 2010
Άλλες Δραστηριότητες


Τάξη Α:


Τάξη Στ:
Φιλική Εταιρία (internet)