-->

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΔΙΑΝΟΜΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ 2ης ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Α’ ΕΠΙΠΕΔΟΥ (Μάιος – Ιούλιος 2011)


Ολοκληρώθηκε η έκδοση των Βεβαιώσεων Πιστοποίησης για τους Εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν επιτυχώς στις διαδικασίες πιστοποίησης σε βασικές δεξιότητες ΤΠΕ ( Α Επίπεδο) της Πράξης «Επιμόρφωση των Εκπαιδευτικών για την Αξιοποίηση και Εφαρμογή των ΤΠΕ στη Διδακτική Πράξη» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και δια βίου μάθηση», ΕΣΠΑ (2007-2013), η οποία υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και του Ελληνικού Δημοσίου, στη 2η Περίοδο Πιστοποίησης Α' Επιπέδου (Μάιος – Ιούλιος 2011).

Οι εκπαιδευτικοί για την παραλαβή της βεβαίωσής τους θα πρέπει να απευθυνθούν στις οικείες διευθύνσεις εκπαίδευσης προσκομίζοντας το ειδικό αποδεικτικό έντυπο για την παραλαβή της βεβαίωσης. Το ειδικό αποδεικτικό έντυπο εκδίδεται μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος του έργου (http://b-epipedo2.cti.gr/mis) με χρήση των προσωπικών κωδικών (Επιλογή: «Αποτέλεσμα Πιστοποίησης Α' Επιπέδου» -> «Εκτύπωση Αποδεικτικού».
Οι βεβαιώσεις έχουν σταλεί στις οικείες διευθύνσεις εκπαίδευσης σύμφωνα με τον σχετικό κατάλογο αναζήτησης με βάση τον Αριθμό Μητρώου Εκπαιδευτικού που είναι διαθέσιμος εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου