-->

Δευτέρα, 10 Μαΐου 2010

Το πρόγραμμα «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» - Τελετή Λήξης σε τηλεδιάσκεψη

    Το πρόγραμμα «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» έχει σαν στόχο την παιδαγωγική αξιοποίηση της τηλεδιάσκεψης στο σύγχρονο σχολείο. Φορέας υλοποίησης του προγράμματος είναι το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης και το Διδασκαλείο Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Κρήτης. 
    Από το 2000 μέχρι  σήμερα στο πλαίσιο του προγράμματος  «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» πραγματοποιήθηκαν  90 εκπαιδευτικές τηλεδιασκέψεις στις οποίες έχουν λάβει μέρος 1300 περίπου μαθητές και 50 εκπαιδευτικοί από 17 δημοτικά σχολεία της  Ελλάδας και της Κυπριακής Δημοκρατίας.
    Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στις 12-5-2010 και ώρα 09:00-12:00 στην  τελετή λήξης του προγράμματος κατά την διάρκεια της οποίας οι μαθητές από την Αθήνα, το Παλαιό Φάληρο, την Αίγινα, τα Χανιά και την Κίσσαμο της Κρήτης, θα παρουσιάσουν μέσω τηλεδιάσκεψης τις διαθεματικές δραστηριότητες που υλοποίησαν συνεργατικά καθ’ όλη την διάρκεια του σχολικού έτους.
    Την τελετή λήξης μπορείτε να παρακολουθήσετε:
α. από το Ρέθυμνο: αίθουσα τηλεδιάσκεψης του Παιδαγωγικού Τμήματος Δ.Ε,  η οποία βρίσκεται στο κτήριο Γ1-1ος όροφος πάνω ακριβώς από τη Γραμματεία του τμήματος 
β. από την  Αθήνα: αίθουσα τηλεδιάσκεψης του Λεόντειου Δ.Σ Πατησίων: Νεϊγύ 17, Άνω Πατήσια
γ. από την Αίγινα: αίθουσα τηλεδιάσκεψης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας 
δ. από τον χώρο της δικής σας επιλογής μέσω διαδικτύου από την σελίδα http://webcast.ucnet.uoc.gr/  ή από την σελίδα http://vod.ucnet.uoc.gr/video/iptv/131 αξιοποιώντας την υπηρεσία webcast του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Καρβούνης Λάμπρος   Τηλ 
2831077641, Fax 2831077676

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου