-->

Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013

Bitstrips: Μάθε πώς να δημιουργήσεις cartoon εικόνες στο Facebook


Έχει γίνει πλέον μόδα να βλέπεις στην Αρχική Σελίδα του Facebook cartoon εικόνες των φίλων σου.
Εικόνες οι οποίες περιγράφουν διάφορες καταστάσεις, με χαρακτήρες οι οποίοι μόνο τυχαίοι δεν είναι και με συννεφάκια τα οποία αποτελούν στιγμές έμπνευσης, πολλές φορές παρμένες από προσωπικές καταστάσεις, πάντα με μπόλικη δόση χιούμορ.
Αν αναρωτιέσαι πώς μπορείς κι εσύ να συμμετάσχεις στο παιχνίδι αυτό, δημιουργώντας τις δικές σου μοναδικές cartoon εικόνες, τότε πρέπει να επισκεφτείς την εφαρμογή Bitstrips.
Αφού δώσεις άδεια στην εφαρμογή να συνδεθεί με το Facebook προφίλ σου, πάμε να δούμε μερικά χαρακτηριστικά στη χρήση της.
Η πρώτη κίνηση είναι να δημιουργήσεις το δικό σου avatar, δηλαδή το πορτρέτο σου. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Get started by designing your Avatar» ή σε κάποια από τις παραπάνω εικόνες, θα μεταφερθείς σε μία νέα σελίδα με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να δημιουργήσεις το χαρακτήρα σου. Προσπάθησε να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο στα πραγματικά χαρακτηριστικά του προσώπου σου, έτσι ώστε να απολαύσεις το παιχνίδι αργότερα με τις εικόνες.
Μετά την ολοκλήρωση του χαρακτήρα σου, είναι ώρα για δράση! Έχεις δύο επιλογές: να δημιουργήσεις μία cartoon εικόνα με το δικό σου χαρακτήρα μονάχα ή μαζί με το χαρακτήρα κάποιου φίλου σου.
Διάβασε περισσότερα....

Αναδημοσίευση από το: www.digitallife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου