-->

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Google Art Project - Ο γίγαντας του διαδικτύου ρίχνει τα σύνορα στην τέχνη

To Google Art Project, είναι το νέο "χτύπημα" του γίγαντα των διαδικτυακών προϊόντων Google! Είστε φιλότεχνοι, εκπαιδευτικοί, φιλομαθείς, ταξιδευτές ή ονειροπόλοι? Αυτό το project είναι ότι χρειάζεστε για να πλοηγηθείτε εξ-αποστάσεως στους μεγαλύτερους θησαυρούς της τέχνης διεθνώς!

Δεκάδες μουσεία στη διάθεσή σας για να επισκεφθείτε κάνοντας μόνο μερικά "κλικ", εκατοντάδες έργα τέχνης να θαυμάσετε και να μελετήσετε, σε εκπληκτική ευκρίνεια και ανάλυση - δείτε για παράδειγμα τις πινελιές του Van Gogh στο Starry night να γεμίζουν την οθόνη σας και αφεθείτε στο νυχτερινό του ταξίδι... ονειρευτείτε όπως έκανε κι αυτός.
Ταυτόχρονα μπορείτε να συνδεθείτε αυτόματα με τις ιστοσελίδες των μουσείων, να πάρετε περισσότερες πληροφορίες για τα έργα που μελετάτε, να δείτε τον χάρτη της τοποθεσίας του μουσείου, να παραπεμφθείτε σε άλλα έργα του καλλιτέχνη ή σε άλλα έργα του ίδιου μουσείου και πάει λέγοντας...

Και αν τα παραπάνω δεν σας είναι αρκετά (!) φορέστε τα 3D γυαλιά σας και εμβυθιστείτε!

Κάντε "κλίκ" στην τέχνη λοιπόν. Αξίζει!

Υ.Γ. Και μια χρηστική συμβουλή: μην απογοητευτείτε από τον χρόνο φόρτωσης της σελίδας... θέλει λίγα λεπτά όταν φορτώνει στην αρχή, αλλά στη συνέχεια πετάει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου