-->

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

life in a day - Η ζωή σε μια ημέρα

Πατήστε το κουμπί με την υδρόγειο και δείτε μια μέρα από τη ζωή πάνω στη γη. Το κουμπί είναι διαθέσιμο στο YouTube, δίπλα από το λογότυπο.
Η νέα αυτή έκφραση "κοινωνικής δικτύωσης", θα παρουσιαστεί στις 28 Ιανουαρίου 2011, σε παγκόσμια πρεμιέρα και ταυτόχρονα σε όλο τον πλανήτη. Παρακολουθήστε την ζωντανά στις 3 μετά τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδας).
Όλος ο κόσμος σε μία ταινία της οποίας τα γυρίσματα διήρκεσαν μία μόνο μέρα. Το Life In A Day (Η Ζωή Σε Μία Ημέρα) έχει ως δημιουργούς τους χρήστες του you tube οι οποίοι με την κάμερά τους τράβηξαν σκηνές από όλο τον κόσμο και συνέβαλαν στη δημιουργία της ταινίας. Πρόκειται για ένα ιστορικό παγκόσμιο πείραμα που σαν στόχο έχει να αναδείξει την πρώτη ταινία μεγάλου μήκους στα παγκόσμια χρονικά που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά από χρήστες.
Είναι δηλαδή ένα ντοκιμαντέρ γυρισμένο σε μία μόνο μέρα από όλους τους ανθρώπους, από κάθε γωνιά της γης. Οι ενδιαφερόμενοι είχαν στη διάθεσή τους στις 24 Ιουλίου 24 ώρες για να καταγράψουν στιγμές από τη ζωή τους σε μία κάμερα και έχουν μέχρι της 31 Ιουλίου προθεσμία να υποβάλλουν τα βίντεό τους. Από αυτά θα επιλεγούν τα πιο συναρπαστικά και χαρακτηριστικά πλάνα για να δημιουργηθεί το ντοκιμαντέρ σε παραγωγή του Ridley Scott και σκηνοθεσία του Kevin Macdonald.

Πηγή: Bestfilms.pblogs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου