-->

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Windows Phone 7 - έρχονται τα πρώτα κινητά με το νέο λογισμικό της Microsoft

Η Microsoft παρουσίασε εννέα νέες συσκευές με Windows Phone 7, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες, κατά τη διάρκεια της επερχόμενης εορταστικής περιόδου από τους μεγαλύτερους παρόχους κινητής τηλεφωνίας. Με τη συνδρομή άνω των 60 παρόχων κινητής τηλεφωνίας, σε περισσότερες από 30 χώρες παγκοσμίως, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι αναζητούν ένα τηλέφωνο διαφορετικό από τα άλλα, θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε μία ποικιλία τηλεφώνων από κορυφαίους κατασκευαστές.
Η Microsoft και οι συνεργάτες της επικεντρώθηκαν στο να δημιουργήσουν ένα διαφορετικό τύπο τηλεφώνου που θα προσφέρει νέες εμπειρίες, συγκεντρώνοντας σε ένα σημείο όλα όσα ενδιαφέρουν το σημερινό χρήστη. Τα Windows Phone 7 θα είναι διαθέσιμα παγκοσμίως σε μία πλούσια ποικιλία κομψών συσκευών από κατασκευαστές, όπως η Dell, η HTC Corp., η LG και η Samsung
Στην ελληνική αγορά οι Windows Phone 7 συσκευές θα διατεθούν κατά την εορταστική περίοδο του 2010, ενώ περισσότερες συσκευές θα κυκλοφορήσουν το 2011. Με τις υψηλές προδιαγραφές των συσκευών που θα υπάρχουν στην αγορά, οι χρήστες θα μπορούν να απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες.

Τα Windows Phone 7 σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν μια διαφορετική εμπειρία κινητής τηλεφωνίας, η οποία καθιστά το τηλέφωνο πιο χρηστικό, συγκεντρώνοντας σε ένα σημείο όλα τα πράγματα που ενδιαφέρουν το χρήστη, επιτρέποντάς του να πραγματοποιεί τις εργασίες του ταχύτερα.

Τα Windows Phone 7 ανατρέπουν τα σημερινά δεδομένα των smartphones και επιτρέπουν στους ανθρώπους να βρίσκουν και να αξιοποιούν γρήγορα και εύκολα δεδομένα, πληροφορίες και υπηρεσίες από τον Παγκόσμιο Ιστό και τις εφαρμογές. Τα νέα κινητά διακρίνονται για το μοναδικό design και τις υπηρεσίες που ενσωματώνουν από το πλούσιο portfolio της Microsoft, όπως το Xbox LIVE, Microsoft Office Mobile, Zune, Windows Live, Bing και άλλα.

Για παράδειγμα, η ευέλικτη αρχική οθόνη με τα Live Tiles εξασφαλίζει μια προσωπική εμπειρία, προβάλλοντας στους χρήστες το περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει. Τα Live Tiles ανανεώνονται σε πραγματικό χρόνο με δεδομένα από τον Παγκόσμιο Ιστό, όπως ειδήσεις, επαγγελματικά ραντεβού ή το status των φίλων. Επιπλέον, νέα Live Tiles μπορούν εύκολα να δημιουργηθούν βάσει οποιουδήποτε περιεχομένου θέλει ο χρήστης, όπως εφαρμογές, ιστοσελίδες και μουσική.

Η αναζήτηση γίνεται ακόμα ευκολότερη, καθώς έχει τοποθετηθεί ένα ειδικό κουμπί που βοηθάει τους χρήστες να βρουν ό,τι χρειάζονται, είτε αυτή η πληροφορία βρίσκεται στις επαφές τους, είτε στο email, είτε στον Παγκόσμιο Ιστό. Από την αρχική οθόνη το κουμπί αναζήτησης αξιοποιεί το Bing για κινητά τηλέφωνα, παρέχοντας αποτελέσματα από τον Παγκόσμιο Ιστό, χάρτες και άλλα.

Παράλληλα, η λύση Windows Live βοηθά του χρήστες να διαχειρίζονται τις εικόνες τους, το Windows Live Calendar, το Office OneNote Mobile και άλλα. Ακόμα, η νέα δωρεάν υπηρεσία του Windows Live, Find My Phone, μπορεί εξ αποστάσεως να καλέσει, να κλειδώσει, να διαγράψει ή να εντοπίσει την τοποθεσία του τηλεφώνου στο χάρτη.

Αναδημοσίευση από: Nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου