-->

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Elearning Awards 2010: Οι εκπαιδευτικοί συναγωνίζονται για την καλύτερη χρήση των ΤΠΕ στο σχολείο


Για δέκατη συνεχόμενη χρονιά, ο διαγωνισμός Βραβεία eLearning οργανώνεται από το European Schoolnet και υποστηρίζεται από συνεργάτες της βασικής βιομηχανίας.
Μετά από την πρώτη έκδοση το 2001, το ενδιαφέρον από ολόκληρη την Ευρώπη έχει αυξηθεί τρομερά και χιλιάδες εκπαιδευτικοί από την Ευρώπη και πέρα από αυτή, έχουν συμμετάσχει στο διαγωνισμό, προβάλλοντας την καλύτερη χρήση στις νέες τεχνολογίες, καινοτόμες ιδέες στην εκπαίδευση και εμπνέοντας άλλους στη χρήση των ΤΠΕ.

Δέκα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα Βραβεία eLearning παραμένουν ο ηγετικός διαγωνισμός της Ευρώπης για την βράβευση της αρίστευσης, σχετικά με την καλύτερη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση. Το 2009, 700 εκπαιδευτικοί από 36 χώρες υπέβαλαν την εργασία τους και ο διαγωνισμός υποστηρίχθηκε από τις ACER, Promethean, eInstruction, Elluminate, Intel, SMART, Young Digital Planet, Cisco και Microsoft.

Για τον εορτασμό της 10ης επετείου των Βραβείων eLearning, το European Schoolnet προσκαλεί όλα τα σχολεία και τα ινστιτούτα κατάρτισης εκπαιδευτικών της Ευρώπης και όχι μόνο, να λάβουν μέρος, να εγγραφούν στοhttp://elearningawards.eun.org , και να  παρουσιάσουν τα καλύτερα έργα τους, κάνοντας χρήση των ΤΠΕ για τη διδασκαλία και την εκμάθηση.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο Δελτιο τύπου για τα elearning awards 2010
Αναδημοσίευση από το Sch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου