-->

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Τελικά Αποτελέσματα 7ου Διαγωνισμού Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστοτόπων


Αγαπητοί και αγαπητές υποψήφιοι και αξιολογητές, η Γ΄ Φάση του 7ου ΔΕΕΙ ολοκληρώθηκε.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και την αρωγή σας στην αξιολόγηση.
Τα πρώτα βραβεία σε κάθε κατηγορία θα συνοδεύονται από συμβολικά δώρα (φορητός υπολογιστής, πολυμηχάνημα, ταμπλέτες 10”, ταμπλέτες 7”, webCameras), που εξασφαλίστηκαν από το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο των Εκπαιδευτικών για τις ΤΠΕ «Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στη Διδακτική Πράξη» και χορηγούς του, για τον 7ο ΔΕΕΙ.
Επιπλέον, οι ιστότοποι που βραβεύτηκαν θα προσκληθούν από το ΙΤΥΕ Διόφαντος, για να αξιοποιηθούν στις εξετάσεις, για την πιστοποίηση των μαθητών/τριών σε ΤΠΕ (http://com2cert.cti.gr/).
Επίσης, μια ταμπλέτα 7” θα κληρωθεί στους αξιολογητές του Διαγωνισμού.
Η επιτροπή του 7ου ΔΕΕΙ, με ιδιαίτερη χαρά διαπίστωσε ότι μεγάλος αριθμός των υποψηφιοτήτων παρουσίασε εξαιρετική ποιότητα, όπως επιβεβαιώθηκε και από τις υψηλές βαθμολογίες. Για το λόγο αυτό η επιτροπή αποφάσισε να δώσει ειδικό έπαινο, σε όσες συγκέντρωσαν βαθμολογία ≥75, στη Β΄ φάση του διαγωνισμού.
Η τελετή απονομής των Βραβείων του 7ου ΔΕΕΙ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 28 Ιουνίου 2015, στις 12.30, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Κωνσταντίνου Τουλούπη», του Σχολικού Συγκροτήματος «Μάννα» στη Σύρο, στο πλαίσιο του 8ου Πανελλήνιου Συνεδρίου των Εκπαιδευτικών για τις ΤΠΕ «Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στη Διδακτική Πράξη».
Πατήστε εδώ για τα αποτελέσματα.
Εκ μέρους της επιτροπής
Ο Πρόεδρος
Δρ. Σπυρίδων Παπαδάκης
Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ19
Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης Δυτ. Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου